TRANQUILITY MASSAGE SYSTEM

Ben je gestresseerd? Heb je slaapproblemen? Ben je voortdurend moe? Gebrek aan motivatie? Concentratieproblemen? Heb je een burn-out? Heb je gespannen spieren in schouders en nek? Last van hongeraanvallen met voorkeur tot zoetigheid? Heb je een doffe teint en voelt je huid gevoelig aan?
Als het hectische ritme van het dagelijkse leven hun tol eisen op je humeur en vitaliteit en je schoonheid aantasten, dan is het tijd voor Tranquillity!

Speciaal gecreëerd om de 3 zintuigen te stimuleren. Het reukvermogen, de tastzin en het gehoor. Voor een compleet gevoel van diepe rust en ontspanning van lichaam en geest.
Inclusief een Lifestyle en Skin Care Gids.

75 min. € 95
Tranquility “Anti-Stress Massage”
75 min. € 95
Tranquility “Pro-Sleep Massage”
€ 195
Tranquility “Dagprogramma”

Aanvang programma met een intake gesprek met tips en advies.
De Tranquillity massage + heilzame bodyscrub + lichaamspakking “Grotta Giusti Spa Modder” worden afgewisseld met verschillende rustfases en een sessie in het badhuis.
Inclusief lunch en gezonde versnaperingen in de namiddag. van 10.00 u tot 17.00 u

€ 489
Well-being “Combi program 2 Dagen” met overnachting

Dag 1: Himalaya “Dagprogramma”: van 10.00 u tot 17.00 u
Dag 2: Tranquillity “Dagprogramma”: van 10.00 u tot 17.00 u
Overnachting in een Carbon Style Wellness Kamer inclusief ontbijt.
Een luxueus verblijf in het 4-sterren Carbon Hotel. De rustige kamer met zicht op de daktuin, het heerlijke boxspring bed en het persoonlijk instelbaar sfeerlicht dragen ertoe bij dat je helemaal tot rust komt en je batterijen weer zijn opgeladen.