Lichaamspakkingen

Diverse behandelingen die uw persoonlijke behoeften doelgericht aanpakken. Stimulerend werken op de energiestroom en de vitaliteit. Voor een relaxed gevoel van comfort en algemene well-being.
Ideaal als kuur, ook aanbevolen in verschillende combinaties “op maat”.
55 min. € 65
Lichaamspakkingen
€ 325
Lichaamspakkingen

Kuur: 5+1 gratis

GROTTA GIUSTI SPA MODDER

(modder uit de thermale grotten in Giusti, Toscane)
Spierverwarmend, remineraliserend, zuiverend en ontstekingsremmend. Therapeutische pijnverlichtende en ontspannende behandeling met thermale modder voor spieren en gewrichten. Perfecte behandeling bij stress en vermoeidheid. Geschikt tijdens de zwangerschap.
(Bevat: oa. bicarbonaat, sulfaten, chloride, magnesium, calcium, rijk aan 32 oligo elementen, …)

BAGNI DI PISA THERMALE MODDER

(thermaal water uit de kuurbaden van Pisa)
Intensieve behandeling (rijk aan magnesium en calcium) met een ontgiftende, en anti-cellulitische werking. De mix van essentiële oliën werkt drainerend en voert afvalsto en af terwijl de Fucus- en Laminaria algen (rijk aan jodium) een afslankende werking hebben.
Vermindert cellulitis, verfraait en remodelleert het silhouet en stimuleert de vetverbranding. Aanbevolen bij alle soorten cellulitis. NIET GESCHIKT TIJDENS DE ZWANGERSCHAP.

AROMA THERAPY PAKKING

(intensief koude e ect)
Intensieve behandeling met essentiële oliën om cellulitis veroorzaakt door een slechte microcirculatie en stagnatie van vocht te bestrijden. Vermindert oedeem. Geeft een onmiddellijke verlichting aan zware, gezwollen en vermoeide benen. Verbetert de microcirculatie en stimuleert de vetverbranding dankzij de cryotherapeutische werking. Ideale startbehandeling bij een kuur. NIET GESCHIKT TIJDENS DE ZWANGERSCHAP.

THERMOGENETIC ATTACK

(diepe opwarmende, stimulerende werking)
Vermindert symptomen van cellulitis, verbetert de microcirculatie en stimuleert het metabolisme en de vetafbraak waardoor het lichaam wordt geremodelleerd. Aanbevolen bij plaatselijke vetophopingen op buik, billen en benen. (Bevat: oa. microalgen, cafeïne, carnitine (vetafdrijvend), aescin (ontstekingswerend), …) NIET GESCHIKT TIJDENS DE ZWANGERSCHAP.

FIRMING MASK

(cocooning pakking voor de huid)
Aanbevolen voor een droge en vermoeide huid. Heeft een helende, voedende en verstevigende werking. Verbetert de elasticiteit, herstelt de vochtbalans en bestrijdt het verouderingsproces. Ontstekingsremmend. Verbetert het uitzicht van striae (zwangerschapsstriemen). Maakt de huid weer stevig, soepel en zijdezacht. Bijzonder aanbevolen tijdens de zwangerschap en na afslankkuren.
(Bevat: oa. biologische tamanu olie, zoete amandelolie, groene walnootextract,…)

SLIM IT (infrarood)

Bevordert de calorieverbranding (1400kcal/u). Stimuleert het metabolisme.
Pijnverlichtend bij artritis, reuma, spier- en gewrichtspijnen. Aanbevolen bij fybromyalgie, menstruatiepijn en vermoeidheid. Maakt je t en gezond. NIET GESCHIKT TIJDENS DE ZWANGERSCHAP.

ALLE BEHANDELINGEN KUNNEN MET EEN SCRUB EN/OF EXTRA AANGEPASTE MASSAGE GEÏNTENSIFIEERD WORDEN VOOR EEN SNELLER EN DUURZAMER RESULTAAT.