Gelaatsverzorgingen “Anti Aging”

[ Comfort zone ]
SKIN SCIENCE SOUL

Anti Aging

Gelaatsverzorgingen

Dankzij intensieve verzorgingsproducten en innoverende technieken kunnen we de zichtbare tekenen van huidveroudering doeltre end en duurzaam bestrijden. Schade toegebracht door vrije radicalen, blootstelling aan zon, milieuvervuiling en biologische veroudering worden grondig aangepakt. De exclusieve [comfort zone] anti-age behandelingen stimuleren de celvernieuwing en de collageenproductie, verbeteren de microcirculatie, herstellen de huidtextuur, verzachten fijne lijntjes, hebben een vocht- inbrengende werking en zorgen voor een soepele, stevige, frisse en stralende huid.

SKIN REGIMEN

Voor zowel de jongere huid met de eerste tekenen
van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met
rimpels. Verjongt de huidstructuur, vermindert fijne lijntjes
en rimpels en geeft een heldere, jeugdige en vitale uitstraling.

45 min. € 55

55 min. € 70

Inclusief collageen masker

SUBLIME SKIN

Gebaseerd op de nieuwste techniek (Archi-lift° technologie) die de huid van binnenuit herstelt door de 3 steunpilaren: water, lipiden en proteïnen tegelijkertijd te stimuleren. Doeltreffende antiverouderingsaanpak, actief liftend en intensieve celvernieuwing.
Geeft de huid opnieuw volume, veerkracht en stevigheid.

45 min. € 60

Double peel

55 min. € 79

Active lift

75 min. € 93

Deluxe lift

MESOPORATIE

High tech toestel voor het diep insluizen in de diepere huidlagen van hoogwaardige concentraten met elektrische impulsen. Vult kraaienpootjes op en vervaagt de rimpels.
Geeft onmiddellijk meer volume en spankracht aan de huid. Voor instant lifting effect.

55 min. € 89