Voor haar & hem

Gelaatsverzorgingen

Dankzij kwaliteitsmerken kunnen wij garant staan voor zichtbare en voelbare resultaten met een absolute schoonheidsbeleving.
Bij elke verzorging krijg je: een uitgebreid reinigingsritueel met peeling en/of scrub, massage, geconcentreerd serum, verzorgend masker, epileren van de wenkbrauwen en een aangepaste final touch. Inclusief een persoonlijke huidanalyse en professioneel advies om je efficiënt te verzorgen@home.

[ Comfort zone ]
SKIN SCIENCE SOUL
Op maat

Gelaatsverzorgingen

Een behandeling met [comfort zone] producten zal je ervaren als een unieke benadering van zorg en aandacht. De werkwijze stemmen wij af op de conditie van je huid. Omdat deze niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit diverse verzorgingslijnen om zo het allerbeste resultaat te behalen.

55 min. € 69
Hydramemory

Basisverzorging, geschikt voor elke huid.
Diep hydraterende behandeling met vochtinbrengende en verzachtende werking. Herstelt de vochtbalans en geeft een mooie, frisse en jeugdige uitstraling.

55 min. € 69
Skin Resonance

Voor de gevoelige huid.
Verzachtende, kalmerende, verstevigende en beschermende werking. Brengt de huid opnieuw in balans. Aanbevolen bij roodheid, rosacea en broze haarvaten (adertjes).

55 min. € 69
Active Pureness

Voor de vette en onzuivere huid.
Herstelt het talg- en hydratatieniveau en brengt de huid opnieuw in balans. Zorgt voor een cleane, frisse, heldere, zachte en egale uitstraling.

55 min. € 79
MSP: Microdermabrasie + Cold Laser + Polishing

High Tech apparaat voor duurzame huidverbetering.
Reinigt diep, verjongt de huidstructuur en maakt het gelaat helder, fris, glad en zacht. Aanbevolen als intensieve kuur bij onzuivere huid, oneffenheden, acne littekens, kraaienpootjes en rimpels.
Ideaal als kuur maar vooral ook als extra intensieve oppepbehandeling na ieder seizoen.

30 min. € 49 | 55 min. € 75
Combi Cocoon verwenritueel

Waarom kiezen tussen een gelaatsverzorging of een massage als beiden kan.
Het expertteam verwent je extra met: een exclusief reinigingsritueel & een comfort massage van gelaat, hoofd, nek, schouders en armen.
Voor een unieke beleving van schoonheid én well-being.

30 min. € 45
“Express”

Massage + mask in één.

Alginaat Maskers

€ 109
Gold Skin Mask

24 karaats goudstof biedt met deze SENSATIONELE GOUDEN BEHANDELING een instant esthetische en zichtbare huidverbetering. Voorziet de huid van de noodzakelijke mineralen en vitaminen, herstelt de vochtbalans en schenkt nieuwe vitaliteit. Want jouw huid is goud waard!

€ 99
Goji Mask

Tibetaans Goji bessen-extract, quinoa zaden en hoogwaardige antioxidanten herstellen de huidprocessen en remmen het verouderingsproces af.

€ 99
Reaffirming Mask

Carbon (houtskool) absorbeert optimaal onzuiverheden en afvalstoffen. Dit ontgiftend en tevens hydraterend masker is een must voor een verslapte, onzuivere vette huid.

€ 99
Cinnamon Mask

Opwarmend masker met zeewier extract en kaneel. Regenereert de collageen en elastine weefsels. Verbetert en verstevigt. Heeft een activerende en verjongende werking.

€ 99
Oxygenating Mask

Optimaliseert het zuurstofgehalte en garandeert een stevige, gehydrateerde huid met een heldere stralende teint. Ideale boost na intensive care behandelingen zoals microdermabrasie en mesoporatie.

Speciale extra's bij gelaatsverzorgingen

€ 15
High Tech Care

Christalpeeling, ultrasone of lichttherapie.

€ 15
High Tech Care

Collageen vliesmasker

15 min. € 15
Eye Care

Ideaal voor vermoeide, zwaar belaste ogen. Vermindert kringen en wallen. Lifting effect.